Tevékenységeink

FELVÁSÁRLÁS

1993 óta vásárolunk különböző friss konvencionális- és biogyümölcsöt. Felvásárolt termékeink: Bodzavirág. Csereszenye, meggy, üvegmeggy, cigánymeggy, vadbodza, sárgabarack, szilva, nemesbodza, alma, homoktövis. Termékpalettánk folyamatosan bővül.

FELDOLGOZÁS

A feldolgozáshoz modern hűtőházzal, feldolgozógépekkel, szakembergárdával, és mintegy 20 ezer tonna gyümölcs feldolgozásához megfelelő kapacitással rendelkezzünk.

 

 

ÉRTÉKESÍTÉS

Különböző feldolgozottsági formában értékesítjük termékeinket konzervgyáraknak, lé üzemeknek, egyéb feldolgozóknak.

 

 

 

További szolgáltatások

További szolgáltatásaink

BÉRTÁROLÁS

Cégünknél fagyasztott áru bértárolására van lehetőség. További információ: Pilipár Csaba 06-30-553-9120

HŰTŐHÁZ

2000 nm előhűtőház, 3000 nm mélyhőmérsékletű hűtőház ami több mint 2500 tonna fagyasztott áru tárolására alkalmas.

LOGISZTIKA

A vevői igényeknek megfelelően az előfeldolgozott termékeket tartálykamionnal EU-s tagállamokba szállítjuk. A fagyasztott termékeinket big-bag-ben, papírzsákban, papírkartonban szállítjuk vevőink megelégedésére. Alkalmanként továbbfeldolgozott termékeinket aszeptikus hordókban forgalmazzuk.

Szeretnél…

...találkozni velünk?

...jelentkezni hozzánk?

Csapatunk

Munkalehetőségek

Munkalehetőségek a Végh-Vár Kft-nél A cégünknél a dolgozóknak szakmai tudásuk birtokában, előrelépési lehetőséget biztosítunk, gyakorlati tapasztalatokra tehetnek szert. Felelősségtudat, elkötelezettség és munkabírás fontos szempont a dolgozóinknál. Akar Ön is nálunk dolgozni? Az alábbi szakembereket keressük a Végh-Vár Kft-nél:

  • targonca kezelő
  • kamionsofőr
  • ipari gyümölcsfeldolgozó

Éves átalgszámaink

Tonna feldogozott gyümölcs
15000
Liter darálmány
13000000
Kamion export
680

HACCP - Bio Tanúsítvány - ISO 9001:2008

Rólunk

FILOZÓFIÁNK : minőség, korrektség , megbízhatóság
Konstruktív kapcsolatra törekszünk a beszállítóinkkal, vevőinkkel, akik a filozófiánkkal azonosulni tudnak. Kiváló magyar gyümölcsöt a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően feldolgozni és értékesíteni. Ez a mottónk a kezdetektől és követelmény magunkra nézve is. A magas minőségi követelményeknek való megfelelés a beszerzésnél, a termelők kiválasztásánál kezdődik. Nagyon fontos számunkra hogy a vevői igényeknek eleget tegyünk, így például a bodza színvizsgálata már a betakarítás előtt a gyümölcsösökben megkezdődik . A kiválasztott kertekből a gyümölcsöket a szín eredménynek megfelelő termék előállítására használjuk fel.
BÖLCSESSÉGEK:
1. Minden gyümölcsminőségnél, érettség szerint, különböző osztályok vannak!
2. Minden osztályhoz tartozik egy minőség!
3. Minden minőséghez tartozik egy ár!
4. Minden minőség feldolgozható!

MSZ EN ISO 9001:2015 TANÚSÍTVÁNY

Éves energetikai szakreferensi jelentés

Híreink

Vízgazdálkodási ágazat fejlesztése a Végh-Várkert Kft.-nél

Mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése a Végh-Várkert Kft.-nél Kedvezményezett neve:VÉGH-VÁRKERT NÖVÉNYTERMESZTŐ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. 6320 Solt, Mikszáth Kálmán utca 71.Adószám: 23992832-2-03Közösségi adószám: HU23992832 Projekt címe:A […]

Fontos! Megengedett szermaradék határértéke.

Tisztelt Termelők, Beszállítók! Az Európai bizottág 2019/38,2019/58 valamint a 2019/91 rendelete szerint a termékekben illetve azok felületén a Iprodion, Linuron, Buprofezin és a Diflubenzuron hatóanyagok […]

Eseti közbeszerzési szabályzat

Eseti közbeszerzési szabályzata VP-3-4.2.1-15 kódszámú, “Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban” tárgyú pályázatra korlátozva.

További híreink